The Liebster Award dari HASRULHASSAN.COM

Friday, May 23, 2014


Assalamualaikum, =D


Ok aku join The Liebster Award dari HH ni sebab beliau tag kepada sesiapa je yang nak join. Dan kalau korang semua nak join juga The Libster Award dari HH ni boleh CLICK SINI ye. Di bawah ni aku sertakan sekali 5 jawapan kepada 5 soalan dari HH.

The Liebster Award - Kena Tag Awek Cun 

1. Di manakah kampung anda, dan apakah keistimewaannya?
Kukup, Pontian Johor. Kampung saya berdekatan dengan Tanjung Piai, di mana Tanjung Piai adalah Penghujung Selatan Tanah Besar Asia dan ianya sudah jadi salah satu tempat pelancong datang singgah dan melawat Tanjung Piai. 

Kalau ada masa datanglah singgah Tanjung Piai, hehe =D 

2. Siapakah blogger yang anda teringin sangat nak jumpa? Berikan seorang blogger lelaki dan seorang blogger perempuan.

Blogger perempuan - mestilah huda nak jumpa Yuyu Zalikha sebab dia comel dan cute. Tambahan pula huda ni salah seorang pembaca blog dia, haha. 
Blogger Lelaki - nak jumpa Ben Ashaari dan kalau boleh nak jumpa Qhaliff sekali, haha. Sebab huda selalu baca blog dia dengan cerita - cerita Qhaliff dari kecil sampailah sekarang ni dah ada adik, Zara nama dia. 

3. Dari mana tahu mengenai blog HASRULHASSAN.COM
Haha, tak pasti lah HH sebab dah lama sangat (maybe dari goggle kot atau dari blogger - blogger yang ada letak HH dekat dia punya bloglist). Tapi huda selalu follow HH punya updated dari FB dan selalu baca tips - tips yang HH selalu share dekat FB. Thanks ye .

4. Adakah anda pernah buat duit menerusi blog anda? Jika pernah dari sumber apa?
Yes, dari Nuffnang.

5. Nama lima blogger yang kerap singgah di blog anda?
Alamak, tak tahu pula siapa yang kerap singgah blog huda. Hehe, sorry ye. 

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. hihihii.... baru mama tahu kat tanjung piai tu tempat ni.. sebab mama memang nak pergi situ sangat...

    ReplyDelete