segmen geng blogwalkers

Monday, May 19, 2014



Assalamualaikum, =D

Ada banyak tips untuk meningkatkan pageview sekaligus naikkan follower blog kita dan antara salah satu tips yang aku boleh bagi contoh dekat korang semua dengan join segmen - segmen yang macam ni. Contohnya segmen blogwalking, segmen review blog dan macam - macam lagi segmen yang berkaitan. So hari ni aku nak join satu segmen dari seorang blogger Brunei. 
belog urang brunei

TEKAN gambar di atas untuk join this segmen. 

Segmen - segmen macam ni bukan saje dapat meningkatkan pageview dan follower korang, tapi dengan cara join segmen macam ni juga korang boleh kenal ramai blogger dari serata negeri mahupun dari serata dunia. Dan dalam kata yang lain juga, segmen - segmen macam ni dapat mengeratkan lagi silaturrahim sesama blogger. Betul tak? Hehe, sorry ye terbanyak pula 'bebel'nya dalam entry ni =D .

You Might Also Like

13 comment di sini.

  1. wah.. dah lama tak bersegmen.. :)

    http://www.norainyusoff.com/2014/05/makan-makan-di-restoran-cina-muslim.html

    ReplyDelete
  2. Good luck dear.
    Jemput join http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest

    ReplyDelete
  3. sakam kenalan..

    singgah dari segmen yang sama..done follow.jemput singgah ke blog saya ya, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/05/segmen-geng-blogwalkers.html

    ReplyDelete
  4. thanks sudi join segmen fae ^^ fae otw update senarai peserta.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, sayang smuanyaa!
    Blogwalking sedang berjalan~

    http://demahabbah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://duniataipmenaip.blogspot.com
    Jemput la singgah blog sy

    ReplyDelete
  7. saya datang singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Bersegmen..Fiza singgah dr segmen yang sama.. follow sini juga.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-geng-blogwalkers.html

    ReplyDelete
  9. datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/17/segmen-geng-blogwalkers/

    ReplyDelete
  10. saya juga dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-geng-blogwalkers.html

    ReplyDelete
  11. bw sini :) sori.. lambat sudah^^
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/05/segmen-geng-blogwalkers.html

    ReplyDelete