Safi Balqis dah berwajah baru?

Monday, May 19, 2014



Assalamualaikum.


Hari tu aku cari pencuci muka Safi Balqis yang aku selalu gunakan, tapi promoter dekat situ cakap Safi Balqis Perfect 10 memang dah tak ada di jual dan digantikan dengan Safi Balqis White Trilogy pula. Then ada seorang member aku cakap patutlah hari tu dia cari Safi Balqis Perfect 10 ni tak ada, rupanya dah bertukar wajah.

dan,

inilah wajah baru Safi Balqis. 


Apa kelebihan dia pada kulit wajah kita?
1. Bertindak pada lapisan luar kulit untuk proses pencerahan semula jadi.
2. Mula mengurangkan pembentukan melanin pada lapisan kulit wajah.
3. Kulit menjadi cerah sempurna hasil pencerahan jauh ke dalam lapisan kulit 
*untuk maklumat lanjut boleh singgah di laman web SAFI BALQIS.*


You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. dulu kita guna safi but skrg da stop. . x de reason un nape stop. just sifat mls nak menjaga muka.. hehe

    ReplyDelete
  2. owh..padanla haritu saja-saja tengok sebab pencuci muka safi perfect 10 sebab dah nak abis...pelik pulak dengan rupa baru ni...ingatkan kedai tu dah abis...rupanya dah berwajah baru....

    ReplyDelete
  3. dulu muda2 ada try safi ni, tapi tak ingat yg mana...

    ReplyDelete
  4. patutla hari tu Fifi cari for my cousin tak jumpe..takde pulak promoter tu nak bgtau kat fifi :/

    ReplyDelete