Hari minggu layan Nora Elena

8:30 PM


Assalamualaikum, =D


Last weekend aku habiskan tengok episode - episode drama Nora Elena dekat youtube. Yes, biarpun drama ni dah lama gila ditayangkan di TV3 pada satu ketika dahulu tapi tetiba aku rasa ada feel nak tengok balik drama ni. Jadi dengan gigihnya aku pun carilah drama ni dekat youtube, hehe ^_^. Jiwang. Hai dah nama pun drama cinta dan semestinya penuh dengan babak cinta, ye tak?


Nora dan Seth dalam drama Nora Elena. 


Ok kalau korang rasa nak tengok balik drama Nora Elena ni TEKAN SINI. Errr apa orang cakap, throwback kan? hehe ^_^ 


You Might Also Like

3 comment di sini.