Shopping sat dekat Calaqisya butik

6:13 PM


Assalamualaikum, =D


Pernah dengar butik Calaqisya? Pernah dengan The Cala Man? Mesti pernah kan sebab butik Calaqisya ni salah sebuah butik yang popular dekat Instagram dan facebook. Memandangkan semalam tak berapa nak ada kerja sangat (ada sebenarnya tapi dah hampir siap), so its time untuk balik awal (selepas tiga hari balik malam kadang - kadang sampai mencecah jam 10 pm pun ada) dan singgah di butik Calaqisya kejab yang tak jauh juga dari office. 

Orang selalu #repost dekat Insta kan, kali ni aku nak #repost dekat blog pula, hehe.
Ok petang semalam memang ramai pengunjung yang berkunjung di butik Calaqisya ni, Huda dan Kak Mila juga salah seorang pengujung di butik ni semalam.
*Budak baju pink, tudung pink tu pun sibuk dok belek - belek skirt dekat butik Calaqisya yang ohsem tu, tapi dia bukan beli skirt pun dia beli kasut The Cala Man je, hehe' ^_^

Sekali lagi nak #repost gambar dari butik Calaqisya ni ok, hehe.
Oh nama kasut ni ORCHID rupanya, hehe. Yang aku tau tengok design dia simple,lawa dan cantik je tu yang membuatkan hati ni terpikat sejak pertama kali nampak diorang pos dekat Insta (wah, ayat bukan main, hehe =D). 

and finally, dapat beli kasut ORCHID tu. This is called rezeki sebab kasut ni hanya tinggal satu saiz kecil ni je, iaitu saiz 37. Alhamdulillah, dapat juga beli kalau tak kena tunggu entah berapa minggu lagi diorang nak restock, hehe....

@Calaqisya and @thecalaman (search dekat Insta) | Cala Qisya and The Cala Man (facebook).
New Update - Restoran Nasi Ayam Penyet Ria 
Ok, 
bye and Assalamuaikum =D 

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. bestnya..

    slalu tgk gmbr kat ig ja..huhuuh

    ReplyDelete
  2. bestnya akak dpt pegi cala qisya. saya suka sangat baju2 kat butik tu! nak beli on9 tapi banyak yang dah sold out :(

    ReplyDelete