Tips blogging yang selalu orang cari

Sunday, February 16, 2014


Assalamualaikum, =D


Oh hai, selamat pagi semua =D . Ok tetiba nak updated entry pagi - pagi ni. Updated sat je nooo dan semestinya entry ni pun one of entry ringkas huda. Ok bercakap pasal tips blogging. Ramai yang cari tips - tips untuk blogging ni, terutamanya bagi newbies atau blogger yang dah lama bertapak dalam dunia blogging ni. Korang jangan risau sebab ramai blogger yang updated pasal tips blogging untuk korang semua. Ok dekat bawah ni huda bagi link - link blogger tersebut ye (mana yang huda tahu lah, hehe) ^_^.

10. Vintage


ok ada sesiapa tahu lagi blog - blog yang ada tips blogging? Boleh share dekat ruangan comment entry ni, tq.
Sekiranya ada, huda akan masukkan link blog yang korang share tu dalam entry ni ^_^ 


You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. nt anis round2 blog dieorang..thanx info..berguna nie.. :)

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing...sangat berguna untuk newbie macam saya ni...^_^

    ReplyDelete
  3. Ada~ :D http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/p/tips-and-tricks.html

    ReplyDelete