Jom shopping dekat SatuMakna4u dan Ardourofficial

Thursday, January 23, 2014



Assalamualaikum, =D


Betullah orang cakap, sekarang semua dekat hujung jari kita je. Ha, cakap je awak nak apa, nak bayar bil, nak transfer money, nak beli barang online dan macam - macam lagi adalah dekat internet tu ha. Pokoknya semua ada. Senang. ^_^.

SatuMakna4u. Korang boleh cari dekat IG (instagram) ataupun di facebook. Ok SatuMakna4u ni ada menjual barang - barangan muslimah seperti stokin, handsock, air zam - zam dan tasbih digital (kalau tak silaplah, haha). So kepada korang semua yang tengah dok cari - cari stokin dan handsock atau tasbih digital dan air zam - zam, korang boleh terus pergi IG dan facebook SatuMakna4u ni ok. 


IG SatuMakna4u - full view from web. 

20/1 order, 22/1 postmen dah hantar dekat depan rumah. Ok, terima kasih ye sis anisa =D
*kali kedua shopping dekat SatuMakna4u, hehe . Beli stokin jejari, satu RM7. ^_^


Ardourofficial. Salah sebuah IG shop juga yang menjual pelbagai barangan seperti baju, dress, tudung bawal plain dan bermacam lagilah. Ok, kepada korang yang berminat tu, boleh terjah IG shop dia ok, tapi maaf huda tak dapat nak cari facebook dia.


IG Ardourofficial - Full View from Web.

Ok, tudung ni pun sampai petang tadi juga. Thanks ye =D
*kali kedua juga shopping di Ardourofficial. Borong tudung Kangaroo ni, satu RM5. ^_^.



Sambil dok taip entry ni, sambil tulah huda dengar lagu ni, hehe =D .
Let It Go Frozen (korean version).

ok,
bye and Assalamualaikum =D

You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. cantik sangat blog sys huda .. geng pink lah ni hee

    follow blog , meh la blog nil .. singgah2 minum2 kopi

    ReplyDelete
  2. salam farah..just to let u know..ig ardourofficial ni penipu..awk beli 2,3 kali dia xtpu..awk beli lps2 tu insyaallah awk akan di tipu..kwn sy 3org kena tpu..kwn sy beli 7 tdung...dia bg 4 shja..3 tdung lg dia xbg smpai skrg..hrap awk tidak ditipu..watsap dia, dia diam je smpai skrg..be careful farah.

    ReplyDelete
  3. Sy pun dh kne... so sad...watsap x prnh nk reply...npe xde org report ei? B4 ni sy bli shawl 2 hr dh smpai...ni dh smgu...

    ReplyDelete