Tonton Online Playboy itu Suami Aku.

8:00 PM


Assalamualaikum, =D


Playboy itu Suami Aku.

Biarpun belum lagi mendapat sambutan sehebat Drama Love You Mr Arrogant yang pernah disiarkan di TV3, tapi drama ini tetap menampat hati para penonton terutamanya dalam kalangan remaja macam huda ni. hehe. Bukan remaja je tau suka dengan drama ni, malah adik - adik huda yang dua orang pun suka gila tengok drama ni (diorang yang excited habis,hahaha =D) . 

Apakah yang akan terjadi selepas ini? Nantikan episode - episode terakhir Playboy Itu Suami Aku next week (errr,esok lah....)
^_^


Rindukanlah by Encik Mimpi
'sampai adik - adik huda pun dah boleh hafal lagu ni'


ok,
bye and Assalamualaikum =D

You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. cerita ni memang best, tak sabar nak tengok endingnya.. :)

    ReplyDelete
  2. hari ni ae last? sya tengok gak cite ni..

    btw sya ade jual blous. meh la dtg blog. tengok2 kot ade yang pekenan di hati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklahh...hari khamis ni kot baru habis...

      Delete
  3. saya on-off jer tengok citer ni...haha

    ReplyDelete