Review K-Drama : Beautiful Man/Pretty Boy

10:35 PM


Assalamualaikum =D


Drama ni adalah salah satu drama korea yang terbaru - Beautiful Man/Pretty Boy ataupun dalam bahasa koreanya Bel Ami. Huda tahu drama ni pun dari page ni. Oh yelah, Jang Guen Suk yang berlakon haruslah nak kena follow kan =D . Cari punya cari drama ni untuk tonton online, at last jumpa juga.... Dan kepada korang yang nak turut serta tengok drama ni, JOM lah ke...

Jang Guen Suk...Oppa =D

Pretty Boy/Beautiful Man/Bel Ami
Click here to watch online (dia baru updated sampai episode 2 saje)


Jomlah ke...Page ini dan Fanpage ini.
Huda tahu pasal drama ni semua melalui fanpage ini (Loving Jang Guen Suk - if I not mistaken) yang maybe di buat khas oleh peminatnya (tapi tak tahulah siapa). So dari situ dapatlah tahu sedikit sebanyak drama terbaru Jang Guen Suk, hehe =D



Ok...
Bye and Assalamualaikum =D

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. makin hensem je oppa nie hhehe..tak dapat nak tgk drama nie sebb line internet asyik slow je!!
    thanks share link page tu..done klik nuffnang

    ReplyDelete
  2. Kak huda , kita pun layan cite nie .. best lah gak .. hehehe .. ^^V Kak huda nak tanya mcm mne nk edit code guna template yg baru nie ? tak reti la ... dh la code dia warna warni Y_Y harap kak huda dpt tlg .

    ReplyDelete