Review K-Drama : Beautiful Man/Pretty Boy

2 comments

Assalamualaikum =D


Drama ni adalah salah satu drama korea yang terbaru - Beautiful Man/Pretty Boy ataupun dalam bahasa koreanya Bel Ami. Huda tahu drama ni pun dari page ni. Oh yelah, Jang Guen Suk yang berlakon haruslah nak kena follow kan =D . Cari punya cari drama ni untuk tonton online, at last jumpa juga.... Dan kepada korang yang nak turut serta tengok drama ni, JOM lah ke...

Jang Guen Suk...Oppa =D

Pretty Boy/Beautiful Man/Bel Ami
Click here to watch online (dia baru updated sampai episode 2 saje)


Jomlah ke...Page ini dan Fanpage ini.
Huda tahu pasal drama ni semua melalui fanpage ini (Loving Jang Guen Suk - if I not mistaken) yang maybe di buat khas oleh peminatnya (tapi tak tahulah siapa). So dari situ dapatlah tahu sedikit sebanyak drama terbaru Jang Guen Suk, hehe =D



Ok...
Bye and Assalamualaikum =D

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments

  1. makin hensem je oppa nie hhehe..tak dapat nak tgk drama nie sebb line internet asyik slow je!!
    thanks share link page tu..done klik nuffnang

    ReplyDelete
  2. Kak huda , kita pun layan cite nie .. best lah gak .. hehehe .. ^^V Kak huda nak tanya mcm mne nk edit code guna template yg baru nie ? tak reti la ... dh la code dia warna warni Y_Y harap kak huda dpt tlg .

    ReplyDelete