Review drama Korea - The Strongest KPop Servival

Thursday, November 21, 2013


Assalamualaikum =D


Ehem...ehem...sangat lama diri ini tidak melayan cerita korea. Ha tulah kisahnya, bila ada mood nak melayan barulah huda layan, tapi ... kalau tahap malas nak melayan drama korea ni, kirim salam lah jawabnya. Bukan apa, korang pun mesti tahukan...Kalau kita dah 'tersekat' dengan drama korea ni memang susah nak berenggang dengan laptop gamaknya, silap hari bulan semua kerja terbengkalai macam tu saje. Betul tak? Di jadikan cerita, hari tu baru ada mood nak tengok cerita korea ni..So huda pun dok copy dekat junior yang memang minat dengan korea ni... 

Kpop Servival (2012)
Ha nilah dia cerita yang huda dok tengok (tapi tengok skip - skip je sebab kalau nak tengok full of the story memang menghayalkan lah jawabnya. HAHA.


Synopsis (di ambil dari wiki)
Ji Seung Yeon dreams of becoming a hip-hop legend and unexpected events set her on the path to achieve just that, although there is an added obstacle - she has to dress up as a boy in order to join a male idol group. In the process, she meets Kang Woo Hyun, the leader of the popular idol group, M2, who captivates fans with a killer smile that masks his rude and selfish personality.

ok nilah antara pelakon utama dalam drama The Strongest Kpop Servival ni...

M2 Junior dalam drama The Strongest Kpop Servival

ok boleh tengok online dekat youtube ye...
*maaf tak dapat nak cari web lain, kalau korang tahu. Share - share lah ye sebab sharing is caring. hehe =D*


M2 Junior - Stand up

Ok...
Bye and Assalamualaikum =D

You Might Also Like

1 comment di sini.