Drama Cinta Jannah

Friday, September 27, 2013



Assalamualaikum, =D


Baru je selesai menonton Cinta Jannah secara online ni ... Err, lately ni agak busy juga dan sebab tu tak dapat nak dok tengok Cinta Jannah ni on time dan ... blog yang serba pink ni pun tak sempat nak di updated dengan entry - entry baru dari tuan blog ini.

Sebenarnya huda bukanlah peminat setia Cinta Jannah ni sebab tak layan dari episode 1 kot. Tapi tetibe ternampak post yang dipublish oleh Nabila Medan berkenaan dengan cerita ni dan dari situlah huda mula tengok cerita Cinta Jannah ni. Errr...tak silap masa tu pun dah episode 18 kot(dah nak habis), time tu pula ada part yang best ...Ha tu yang huda layan cerita ni sampai nak tengok apa kesudahannya tu... And the conclusion is ...


sinopsis cinta jannah
Kalau dah jodoh tak ke manakan? Errr, ada betul ke?
Apa - apapun cerita ni sweet sangat! =D


Ada yang ketinggalan ke untuk tengok cerita Cinta Jannah ni?
Moh le tekan link bawah ni ye...
Tonton dan Download Cinta Jannah


JOM layan lagu ni juga 
^_^


'thanks singgah dan baca entry baru huda ^_^'

ok,
bye and Assalamualaikum =D

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. hurmmm, untunglah dapat tengok.. ena memang tak tengok tv bila dah start study nim.. sobsobsob

    ReplyDelete
  2. Tengok dari awal sampai akhir... tapi sedihla ending tu.. tak puas hati sangat jalan cerita nak rushing habis.. lastly nampak tak tersusun..dan banyak tak logik... :(

    ReplyDelete