Dua movie sekaligus =D

12:51 PM


Assalamualaikum, =D


Halooo semua ... Walaupun semalam memang tak merancang nak keluar dengan sesiapa sekalipun tapi bila adik ajak teman dia keluar, hamek kau ... sekali dua movie kiteorang layan. 

CERITA #1

Adnan Sempit 3 dan R.I.P.D
=D

Sampai - sampai je kiteorang terus terjah kaunter tiket ... fuh, nasib baik tak ramai orang masa tu...kalau tak, memang beratur panjanglah jawabnya (lagi orang tengah dok cuti ni ...). First movie kiteorang dok layan Adnan Sempit 3 . Then second pula kiteorang dok layan R.I.P.D (yang mulanya huda tak faham apa yang cuba di sampaikan sampailah ke kemuncak cerita ni barulah huda faham cerita ni pasal apa sebenarnya) ... La, gitu ke ...

Antara scene - scene dalam Adnan Sempit 3 .

 
Antara scene - scene dalam R.I.P.D

'lepas tengok this two movie kiteorang pun jalan - jalan sambil belilah apa yang patut...Then balik =D'


CERITA #2

Tengah hari sampai ke petang semalam, kami just keluar berdua saje, then sebelah malam pula kiteorang dok jalan - jalan dengan family... Its time to buy 'sometihing' , hehe ... Thanks to all my family that always support me, especially to my parents (to mak and abah) =D

*Inilah adik - adikku sekalian*
Dah lama tak pekena this ice cream (baskin robbin) ...
(=


Ok...
bye and Assalamualaikum 
^_^


You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. marathon muvee ye.. hee.. nk tgk ripd tu..
    bila la.. x sempat2 lg..

    ReplyDelete