SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan

1:08 PM


Assalamualaikum, =D

Got this invitation from Cik Fie di fanpage huda. Thanks to Cik Fie coz Invite me to join this simple segmen, hehe . By the way, segmen ni memang simple dan senang untuk korang para blogger join. Kenapa senang? Sebab Cik Fie tak letak banyak syarat untuk korang join, syarat dia semua simple. Simple gila! =D


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan , Semua ! Hehe . Kali ni Fie nak buat segmen simple yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan " . Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah .

CARA - CARA NAK JOIN

  1. Follow blog CIK FIE
  2. Like fanpage CIK FIE  
  3. Buat satu entri yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan "
  4. Copy coding entri  yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri 
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini


Nota dari huda 
Kepada semua para peserta korang kena copy satu coding yang ada dalam entry yang segmen Cik Fie buat kali ni. Dan bila dah copy paste, maka korang akan dapat full view macam dekat atas tu (sebiji apa yang ada dekat entry cik fie ok) . Dan huda dah follow semua syarat yang Cik Fie bagi, hehe =D . Dengan lafaz bismillahirahmanirahim, maka entry ini akan dipublish dan akan dihantar di ruangan comment cik fie, hehe ^_^.


ok, 
bye and Assalamualaikum


You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. SALAM.

    DARI SEGMEN YANG SAMA.

    DONE FOLLOW KAMU...

    DONE LIKE KAMU...


    http://jmbelog.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking sini :)

    http://greenamila.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking sini ... salam ramadhan .. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan :)
    jemput beraya kat sini nanti xD

    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan.. dari segmen sama..dah follow kamu..jemput follow kita pula (^__^)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  6. blogwalk tengahari dekat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete