Khas buat pengguna DIGI!

7:04 AM


Assalamualaikum, (=


Ada promotion beb! Promotion raya! hehe . Kepada semua pengguna digi moh le kita tengok promotion yang digi buat khas untuk korang ni. Ha, lupa pula nak bagitau promotion apa. Tak lain dan tak bukan, promotion internet le (= . So senang lah korang nak dok search itu dan search ini melalui telefon bimbit korang kan? Nak ber - we chat , facebook, twitter , insta and so on pun senang . mudah je! =D

antara terma dan syarat yang digi provide dekat page digi - moh le TEKAN SINI untuk baca terma dan syarat selanjutnya =D

Antara promotion INTERNET PLAN yang DIGI buat untuk pelanggan setianya.
Promotion ni valid dari 1 July - 30 September 2013 sahaja.
TEKAN SINI untuk info lanjut! (=

You Might Also Like

1 comment di sini.