Saturday, July 27

Hari minggu bersama keluarga tercinta!


Assalamualaikum, =D


Walaupun raya lagi 2 minggu macam tu, tapi mesti dah ramai yang dok buat preparation raya awal - awal macam ni kan? Ha, yelah tak nak kang kalau dah lambat sangat kelam - kabut pula jadinya, ye tak? So, hari ni seperti yang di rancang, huda dan keluarga keluar membeli belah di salah sebuah shopping complex di Johor Bahru ...

Dress baru.Baju baru. Alhamdulillah... Thanks mak abah! (= 


Tadi huda perasan ada seorang blogger ni dok updated pasal freebies doodle raya. Apa lagi, huda pun amik satu, hehe . 

'Yeah! Saya dapat duit raya! =D' 
*Ha, nilah dia doodle tersebut. Comelkan?* 

Hisyh bukan satu ni je doodle yang blogger tersebut buat tapi adalah juga. Korang boleh pilih warna kegemaran korang sebab there have verity of colour ... Dan huda pilih warna pink, macam gambar doodle dekat atas tu, hehehehe ... 

'Saya pun dapat duit raya jugalah! :P'
*Colour blocking! Yang ni juga antara salah satu freebies doodle yang blogger tersebut bagi, hehe*
Kalau korang nak tengok doodle - doodle yang comel ni TEKAN SINI ok! (=


Ok sampai sini sahaja entry huda buat kali ni, nanti if I have an idea nanti huda buat lagi entry, hehehe (= . To all, thanks coz visit and read this entry . Ok sampai sini sahaja .... bye and Assalamualaikum! =D

Eh ....Eh ... Kejap ... Kejap ...

Sebelum tu, JOM layan lagu ni kejap .... *this is my fav song! (= *
Suasana Hari Raya! =D


Ok ... Bye semua! =)
*Terima Kasih yang tidak terhingga sebab baca entry kita ni ye*

3 comments:

  1. Tak sangka kak Huda minat lagu Asyila Putri ,hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh, kita dah lama tak balik rumah ni. belum shopping raya lagi. hee :D

    ReplyDelete