Tumblr dah berwajah baru

Tuesday, June 18, 2013


Assalamualaikum , =D


Hello guys, morning semua! =D . Hari ni huda 'cuti' kerja sebab nak follow parents pergi amik adik (anna) dekat Uni dia, coz cik adik tu dah start cuti semester . Welcome Home! ^_^ . Nampak sangat huda dah lama tak buka tumblr (berbulan ada rasanya, hehe) ...

and this is my last post (bulan Jan kot rasa last post) ...
let's visit Huda's Tumblr - http://nurfarahudahud.tumblr.com
*lagu pun dah berkurun kot sebab dah lama tak di updated, hehe =D*


Buka - buka je tumblr tadi, nampak dua benda ni yang dah berubah. Ok, huda baru perasan coz memang dah lama tak on this tumblr .




ok, 

bye and Assalamualaikum =D


You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. akak pun lama gila tak bukak tumblr kot...

    ReplyDelete
  2. Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..
    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

    ReplyDelete