Suddenly ada idea nak godeh photoshop

Sunday, June 02, 2013


Assalamualaikum, =D


Selamat petang semua. Hari ni, tiba - tiba je huda ada idea untuk godeh photoshop, *ni nama dia tak ada kerja ok, hehe* . Ingat nak sambung buat cerpen yang huda buat itu hari, tapi tak ada idea pula tu yang dok buka photoshop lalu ku godeh photoshop tu. haha, *hasilnya ....*


Bila godeh sana dan godeh sini. Ini adalah hasil pertama huda. *ceh ayat, haha*
p/s : MAAFLAH ye gambar JANG GUEN SUK tak habis - habis . hehe =D


Dan ini hasil kedua yang huda dapat , hehe . Amacam?
*Lagi, gambar Jang Guen Suk. hehe ^_^*
p/s : gambar atas ni, huda buat cover photo dekat fanpage (NFHH BLOG) dan juga main facebook huda. 


Ni hasil ketiga. Ada sapa - sapa yang minat Kim Bum? 
^_^


Ni pula, hasil keempat dari huda *iaitu hasil terakhir jugalah ye, sebab mak cik dah penat nak dok design ni. hehe* 
Rasanya sekarang tengah fenomena drama ni - Sebenarnya Saya Isteri Dia (sebab ramai giler yang updated pasal ni, tak kisahlah dekat blog ke, facebook ke, twitter atau mana - mana laman social lain - dan termasuklah dengan makcik yang tengah dok updated entry ni, juga turut updated pasal drama ni juga hehe =D).

Selamat Pengantin Baru dan ...
TAHNIAH buat izzu Islam dan Isteri . 
*mereka di ijab kabulkan pada 2 Jun 2013*


Sebelum korang tekan butang pangkah tu, JOM layan lagu ni kejap.
*hari ni satu hari huda dok dengar lagu dekat YOUTUBE, hehe . Sebab makcik nak layan lagu jiwang =D*



'To all, thanks coz read this simple entry (simple ke?)'

ok,


Bye and Assalamualaikum =D

You Might Also Like

7 comment di sini.

  1. wahh wahh... cantik betul dia edit.. apapun selamat pengantin baru kpd izzue islam..

    ReplyDelete
  2. cantik edit. suka sangat jang geun suk., hee !! lagu yang suka sama kamu tu best. ^^

    ReplyDelete
  3. cantik sgt2...pandainya awk godek2 PS...lyeen asyik silap sajeeee..

    ReplyDelete
  4. bihah tak pandai pon nak guna photoshop tu. haha jom singgah blog bihah =D

    ReplyDelete