Penanda buku yang simple

5:31 PM


Assalamualaikum semua =D


Selamat berhujung minggu buat semua. Sebenarnya dah lama kot nak try buat penanda buku sendirian berhad ni, cuma baru berkesempatan mencubanya hari ini, hehe . And this is my first time buat penanda buku ni, so hasilnya pun simple saje ... 

Huda just design dengan photoshop je. Simple kan? 
Korang pun boleh cuba juga, buatlah design korang sendiri ok =D


dan hasilnya, itulah penanda buku yang huda buat tadi  =D


Siap, bolehlah di gunakan . 
^_^
* 3 hari menghadap novel dekat atas tu , baru sempat habiskan semalam, hehe =D*


Ok guys, sebelum tekan pangkah . JOM dengar lagu Be Mine ni ye, hehe ...

ok,

'Thanks singgah dan baca simple entry ni ye, =D'


Bye and Assalamualaikum ^_^

You Might Also Like

9 comment di sini.

  1. ajar bole tak ? cara buat ni guna photoshop :)

    ReplyDelete
  2. cantiklah bunga2 tu dengan riben..untung ada photoshop.. :)

    ReplyDelete
  3. MMG CANTIK..PANDAI BETUL HUDA..^_^

    ReplyDelete
  4. Tuto please ? :D Btw, novel tu best sangat. Sweet and banyak info and hadis dalam tu ^^

    ReplyDelete
  5. comel !! kak huda guna saiz berapa ?

    ReplyDelete
  6. cantikkk..ada gambar bf lagi..hee..lawak je..mmng cantik..=)

    ReplyDelete