OST Teduhan Kasih

Sunday, June 16, 2013


Assalamualaikum semua =D


Hai guys, hari tiba - tiba huda 'terajin' nak updated tiga entry (termasuk entry ni). Tapi kalau tak 'rajin' nak updated entry maka blog ini akan dibiarkan tidak berupdated sampai dua tiga hari, gamaknya, hehe =D . Ok, untuk entry kali ni huda nak share lagu OST Teduhan Kasih *got this idea from my sister, anna ^_^*

Teduhan kasih yang masih ditayangkan di TV3.
*tadi pergi Badan Cemerlang, Angsana nak cari novel ni ... tapi malangnya tak ada lah pula . Hadoi...*


Hanya Aku by Hyper Act 


Lirik Lagu Hanya Aku

Bersama janji kau sentuh rasa percaya
Hangat dinginmu mengundang rindu kecewa
Hanya aku dihuni sepi rasa kasihmu

[*] Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku

Apakah mungkin berulang janji setia
Apa kan kekal ataupun menyambut duka
Dan dirimu di janji Sang Sempurna
Dan kecewa kini dipulih rasa kasihmu

Repeat [*]

Dihuni rasa rindu
Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku

Dingin rasa kasihmu
Bagai bintang bersemi
Rindu janji bicara
Kekal selamanya
Walau sekadar mimpi
Tak pernah ku peduli
Selamanya kan ku pasti merindui dirimu
Hanya aku



'Thanks singgah dan baca entry kali ni,'

ok, 

bye and Assalamualaikum =D

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. Hurm, Ezzatie tak layan sangat cerita dari novel macam ni. Tak sama feeling dia. Haha =)

    ReplyDelete
  2. tengok cte ni. tp tak tengok full lahh :(

    ReplyDelete