Apa? Silent readers?

12:05 AM


Assalamualaikum semua! =D


Hye korang, apa khabar? Sihat? =D . Guess what? Hari ni huda akan tulis entry berkenaan dengan silent readers (sebenarnya memang dah lama giler jadi silent readers ni). Di ulang, silent reader ok dan BUKAN anonymous. 

Kadang - kadang silent readers yang membuatkan traffic blog kita meningkat, hehe =D.
Thanks to all silent readers yang berkunjung ke blog serba pink milik huda ni ye, hehe ^_^
(hopefully BUKAN anonymously ok,)


Kadang - kadang ada blogger yang suka pada silent readers dan kadang - kadang ada juga blogger yang tak berapa nak berkenan dengan silent readers ni. Padangan orang lain - lain kan, ada yang cakap macam ni dan ada yang cakap macam tu. So kesimpulannya, 'up to you lah' , yang penting jangan buat orang lain pening sudahlah. Kan? hehe =D

kenapa perlu jadi silent readers ni?
Mungkin pembaca blog korang tu malu kot nak comment entry korang, hehe *gurau je ok =D* . Dan jawapan yang sebenar - benarnya ada pada silent readers blog korang sendiri, hehe =D . 

Walaupun mereka ni, silent readers dekat blog korang (tak bagi comment juga tak tinggalkan satu jejak sekalipun), mungkin diorang lah yang selalu baca entry - entry korang dan selalu follow blog korang tu.
Who's know? 


Cerita di sebalik silent readers.
Once upon time .... (dah macam cerita kanak - kanak pun ada kot, hehe =D) .
Huda ada seorang rakan yang memang suka baca blog - blog orang ni (senang cerita dia selalu follow satu dan dua blog ni, tapi huda tak pasti nama blog tu, hehe). Dan setahu huda, kawan huda ni memang tak ada account blog pun, cuma dia just minat follow up entry - entry dari favourite blogger dia je.

So kesimpulannya, tak semua orang minat ada blog ni cuma diorang just suka follow up entry - entry dari favourite blogger diorang je. So sebab tulah adanya silent readers, hehe ^_^. Tapi kalau ada blogger yang jadi silent readers tu ... mungkin diorang ada alasan diorang tersendiri ok (so, up to that blogger sama ada nak jadi silent readers atau tak) . Tapi jangan jadi anonymously sudahlah ye, hehe =D

JOM layan lagu ni kejap , kita berjiwang - jiwang . hehe =D

Wanna Ali - Lepaskan (Official MV)



'THANKS dekat korang sebab singgah dan baca entry huda kali ni, hehe =D'

ok,

Bye and Assalamualaikum ^_^


You Might Also Like

11 comment di sini.

  1. adeii...terkena la pula...CHN selalu jd silent readers..tmbh2 blog huda...hehe..Jgn marah ye..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, its oklah. huda pun tak kisah kalau korang jadi silent readers dekat blog ni. its normal, hehe =D

      Delete
  2. terase lak... huhuu..

    :D

    Lebih suka membace jer... like this one ' Walaupun mereka ni, silent readers dekat blog korang (tak bagi comment juga tak tinggalkan satu jejak sekalipun), mungkin diorang lah yang selalu baca entry - entry korang dan selalu follow blog korang tu.
    Who's know? '

    ReplyDelete
  3. he3..bgus jga kalau ada ramai kn..bleh tmbah traffic blog =)..sy pn pnh jga bt mcm 2..tp blog yg sy mnt la..hya mmpu bca n terjah je..

    ReplyDelete
  4. silent readers ni bley tmbh trafik...normally diorg suka baca entry2 blogger

    ReplyDelete
  5. kadang2 saya pun jadi silent reader jugak..hehe

    ReplyDelete
  6. mmg selalu nyer sya pun jadi silent readers..

    ReplyDelete
  7. selalu sangat jadi silent readers..Kalau rase nk comment baru comment

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe samalah kita, selalu jadi silent readers, kihkih

      Delete