Suka duka dalam berkawan! =D

7:49 AM Farah 4 Comments


Assalamualaikum =D


Selamat pagi dan hai buat semua. Harap pagi ni, adalah pagi yang ceria buat korang. Ok, pagi ni huda nak kasi entry bergambar saje. Boleh ye, hehe =D *Selamat membaca ^_^*



Pagi semua! *again! =D* . Pagi - pagi ni, kita kena senyum, it's new day.
Please smile and smile! =D
'Senyum itu kan, satu sedekah! =D'


Eh, kejap! Hari ni, semua pekerja cutikan? Am I right? Happy Holiday buat mereka yang bercuti , hehe. *huda memang tengah cuti je, dah dekat dua minggu dekat rumah. Holiday selama dua bulan. Yahoo, hehe =D* 
Ok, bolehlah luangkan masa dengan family dan pergi bercuti kan? Wah, mesti best! =D


Ha, budak - budak sekolah pun tengah cutikan? 2 minggu pula tu. Wah, have fun lah kau adik - adik. haha. Adik - adik huda yang dua orang ni pun, cuti juga *dari khamis pula tu tak sekolah - suka hati je*.
Oklah, jom kita continue dengan tajuk entry kita untuk kali ni....
Selamat membaca! =D
*Sila sediakan tisu, hehe... Tak, gurau je =D*

Sometimes friends can make me happy and sometimes friends can make me sad too.
Biasalah, tulah namanya liku - liku dan suka - duka dalam berkawan ni. 
All people in this world need friends, tapi kita kena pandai dalam memilih kawan ni. 
huhu, seriously, I miss all my friends. 'Hello friends miss all of you! =D'



Setiap orang ada kisah sendiri tentang kawan ni. Tak kisahlah kenangan tu, pahit ke manis ke. Yang pahit tu, kadang - kadang kita susah nak lupakan, bukan? *bila ingat, buat sakit hati dan sedih je kot* Hurm... Yang manis tu pula, kadang - kadang bila kita teringat mesti buat kita senyum sorang - sorang. hehe =D



Kawan baik ni memang susah nak cari. Bak kata orang, satu dalam sejuta. Dan Alhamdulillah, huda ada lebih dari sorang kawan baik.Thanks friends! =D. And now, walaupun kami sibuk dengan aktiviti masing - masing.... Tapi, kami masih lagi contact each other. Cuma...bab nak jumpa tu, tak ada masa sikit. Insyallah one day ... hehe =D
'Bila agaknya?' ^_^


Dalam tengah menulis entry ni, sebenarnya huda tengah dengar lagu SAHABAT dari Najwa Latif.
'Seriously, I'm miss on my friends' =D



Ok, I'm done! To all... Thanks coz read this kind of entry ye. Maaflah kalau entry ni simple giler bagi korang. Dahlah simple, entry bergambar je tu huda tulis pagi ni. hehe, sorrylah ye. Again. Terima kasih sebab luangkan masa korang baca entry simple dan bergambar ni.
Ok, sebelum korang tekan pangkah, JOM dengar lagu SAHABAT by Najwa Latif.
^_^

JOM layan lagu ni .... SAHABAT by Najwa Latif.



Bye and Assalamualaikum! =D

You Might Also Like

4 comments:

  1. selamat bercuti kpd pelajar2 sekolah.. ena pun dah start cuti, tp bukn pelajar sekolah la.. pelajar uni.. eheksss nak juga cutinyaa XD

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti :) betul tu , kawan baik susah dicari ..

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti..
    bila bersahabat, dgn dialah kita mengadu kisah hidup & dgn dialah kita belajar menerima baik buruknya.

    ReplyDelete
  4. slamat bercuti.. akan indah friendship kalo saling mnghargai antara satu sma lain.

    ReplyDelete