Senarai Pemenang Segmen Jom Kenali Blogger Baru

8:46 PM Farah 7 Comments


Assalamualaikum, =D


Alhamdulillah, segmen ini sudah di tutup jam 5 petang tadi. Ok sekarang ni, huda nak bagi list pemenang untuk segmen kali ni. Sebelum tu, TAHNIAH diucapkan kepada mereka yang memenangi segmen ini. Macam yang huda cakap, pemenang akan di pilih secara random.

TAHNIAH sekali lagi buat semua pemenang! =D
*pemenang di pilih secara random*


1. Pemenang Review Blog -  sponser http://www.fizgraphic.com/

2. Pemenang buku/novel - sponser http://whispers-talk.blogspot.com/

3. Pemenang Banner - sponser http://nurfarahudahud.blogspot.com

4. Pemenang desktop wallpaper - sponser http://nurfarahudahud.blogspot.com


PERHATIAN
kepada pemenang banner and desktop wallpaper , sila lengkapkan details dibawah dan hantar DISINI (melalui msg) .

Untuk pemenang banner
Nama Blog :
Gambar/Doodle : 
Tema untuk banner : (state colour untuk banner sahaja - contoh : pink, purple and etc...)

Untuk pemenang desktop wallpaper
Nama/ Ayat : state nama pena/ayat yang korang nak letak dalam desktop wallpaper.
Gambar/Doodle : 
Tema untuk desktop wallpaper : state nak tema warna apa . contoh : pink, purple and etc ...



JOM BLOG WALKING DEKAT SINI

You Might Also Like

7 comments:

  1. Alhamdulillah saya menang novel. Tak caye. First time menang :)

    ReplyDelete
  2. wah... menang.... alhamdulillah... :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah tak sangka boleh menang . rezeki . thanks awak :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah saya menang banner cam tak caya aje hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah fh-lifestory.blogspot.com dipilih..terima kasih

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi..mohon tunjuk ajar kerana masih baru dalam ber blog ini

    ReplyDelete
  7. Salam. Sponser buku/novel saya xbagi respon. Mcm mne tu ?

    ReplyDelete