Review Novel Cik Blogger

8:16 PM


Assalamualaikum, =D


Kalau hari tu, huda review novel 'Bila Blogger Jadi Maid' dan kali ni huda nak review pula novel yang berkaitan dengan blogger lagi , iaitu 'cik blogger'. Nak tahu kisah Cik Blogger ni? Ha, jom baca sinopsis di bawah ni ..


Tu dia novel Cik Blogger bersama laptop pink kesayangan, hehe =D



Sinopsis Cik Blogger 
Mestilah cerita ni tentang blogger yang giler famous. Yang semua orang kenal. Kalau dulu dekat novel 'Bila Blogger Jadi Maid', beliau adalah seorang bekas pelajar universiti kan? Tapi untuk Novel Cik Blogger ni pula, si blogger adalah salah seorang blogger yang masih lagi bersekolah dan umur blogger tersebut baru mencecah 17 tahun.

Nak di jadikan cerita, si blogger yang benama Syafiah Adila dan blognya pula yang diberi nama Sanad Alsa ini cukup popular sehingga mendapat Anugerah The Second Most Research Blog in 2012. Bukan tu saje, beliau juga di interview oleh seorang wartawan dari Sinar Harian. Dan semestinyalah muka beliau terpampang di surat khabar tersebutkan? Dan dari situ bermulalah kisah beliau yang dah jadi seorang blogger yang famous...

Sehinggakan blog beliau di godam oleh seorang yang tidak puas hati dengan beliau. Sungguh kasihan bukan? Bagaimana agaknya dia berhadapan dengan pembaca blog beliau ... Nak tahu kisah selanjutnya, JOM lah beli novel Cik Blogger ni di kedai buku yang berdekatan. hehe =D

Sampai sini sahaja entry untuk kali ni. Kepada semua, terima kasih ye sebab luangkan masa untuk baca entry yang serba ringkas ini. Oh ye, jom sama - sama kita layan lagu dekat bawah ni  ^_^.





Bye dan Assalamualaikum =D

You Might Also Like

14 comment di sini.

  1. jeles tengok laptop tuu >,<
    hoho

    ReplyDelete
  2. macam best aje novel tu .. nakkk jugak !! hehe >_<

    ReplyDelete
  3. lama jugak xbaca novel..hmphh

    ReplyDelete
  4. geramnya dengan laptop pink kak huda tu ^^

    ReplyDelete
  5. cik blogger...hmmm...macam menarik..nk try baca jgk..

    ReplyDelete
  6. Kak Huda diTag ^^

    http://nurin-aqilah.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  7. Saya Dah beli novel ni.. Memang best!!!

    ReplyDelete
  8. Saya dah beli novel ni... Memang best!!!

    ReplyDelete
  9. Best giler novel ni. Saya dah baca novel hampir 6 kali.

    ReplyDelete
  10. saya dh beli!!!Mmg best tau! Jom dapatkannya sekarang di www.bukuprima.com.my

    ReplyDelete