Review 15 blogger terpantas (PART2)

Friday, May 03, 2013


Assalamualaikum, =D


Alhamdulillah, almost 30 blogger yang join segmen ringkas huda ni. Thank you to all because join this short segmen =D . Seperti yang di janjikan huda akan review 15 blogger terpantas dalam Segmen 15 blogger terpantas akan rireview (part2).


blogger#9
FashionMonster,

--> Sebuah blog yang simple dan ringan.
--> Cadangan huda, why not sis kemaskan lagi bahagian sidebar supaya nampak blog sis lagi kemas dan teratur.
--> By the way, blog sis dah ok , cuma kalau kemaskan lagi sidebar lagi nampak ok kot, hehe . 
--> Ada beberapa tutorial make up yang korang perlu tengok dalam blog Azwa. Huda dah tengok video beliau. hehe =D
--> TEKAN SINI untuk terjah blog beliau.


Blogger#10
Nurhanim.

--> Sebuah blog yang simple dan juga mempunyai header yang simple.
--> sidebar pun teratur dan nampak lagi kemas.
--> Huda terpikat dengan DIY yang hanim buat. Seriously? lawa semuanya!=D
--> JOM TERJAH blog beliau untuk tengok DIY tersebut! =D 

Blogger #11

--> Its look better than before. Seriously, blog anis makin simple dan header pun makin comel (actually selalu gak dok terjah blog hanis, hehe. cuma sekarang tak sempat sebab busy sikit =D)
--> Header yang comel.
--> Blog yang kemas dan teratur. Blog yang ringan
--> TEKAN SINI untuk terjah blog anis.


Blogger #12

--> Header blog eyka pun dah bertukar juga , hehe . Tapi apa - apapun, header yang kali ni simple dan menarik! =D
--> Blog yang simple , kemas dan teratur.
--> Lagu blog ni best (dah 2 , 3 kali juga repeat), hehe =D
--> TEKAN SINI untuk terjah blog eyqa ^_^


Blogger#13

--> Eh...eh, lagi satu blog yang bertemakan warna pink juga.. hehe =D
--> Simple blog and also simple header , but it look nice ..
--> Widget yang teratur dan kemas.
--> Blog yang ringan.
--> TEKAN SINI untuk terjah ke blog beliau.


Blogger#14
celoteh si gadis kidal

--> hehe, lagi blog bertemakan pink. Dan kali ni, kalau di lihat dengan header dia kot, bertemakan pink. 
--> Header yang comel dan berkilau di situ! =D
--> Blog yang ringan, kemas dan simple.
--> TEKAN SINI untuk ke blog beliau ^_^


Blogger #15
♥ gadisdansapelangi :)

--> Blog yang simple dan mempunyai header yang comel! =D
--> Blog yang ringan dan tak berat. Senang untuk blogger datang blog awak, hehe (termasuk huda, sibuk di situ :P).
--> Blog yang kemas dan teratur. Widget yang tak berselerak.
--> TEKAN SINI untuk ke blog beliau.



You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. Tq dear sebab review blog...TPHOTES!
    LIKE!!

    ReplyDelete
  2. wahhh sempat rupanya! :) thanks,nanti azwa kemaskan lagi sidebar :D *gembira*

    ReplyDelete
  3. Yeayh ! Sukanya bila direview . Thanks dear ^^

    ReplyDelete