Review 15 blogger terpantas (PART1)

11:29 AM


Assalamualaikum, =D


Alhamdulillah, almost 30 blogger yang join segmen ringkas huda ni. Thank you to all because join this short segmen =D . Seperti yang di janjikan huda akan review 15 blogger terpantas dalam Segmen 15 blogger terpantas akan rireview (part2).



Blogger # 1


--> Blog yang berwarna pnik! Ok, serious huda suka warna pink  (tiba - tiba :P) .
--> Nice background, nice header and nice everything =D
--> Blog simple dan tak berapa nak padat sangat . Ringan pun ringan .
--> Cuma .... kalau sis kemaskan bahagian sidebar, mesti blog sis lagi comel. hehe (ini cuma cadangan huda saje tau, =D).
--> JOM terjah blog sis NinaAz - TEKAN SINI.


Blogger #2

--> Blog yang berwajah biru dan digabungkan pula dengan warna pink. Satu combination yang baik! =D
--> Wah! Header blog dia comel gilerlah, huda suka!, hehe =D
--> Blog simple, kemas, tak berapa nak padat sangat dan sidebar yang teratur.
--> Blog yang ringan! Ok, senang nak blog walking dekat blog awak , 
--> JOM terjah blog beliau - TEKAN SINI


Blogger #3
ﷲ Budak kampung ﷲ

--> Blog yang ketiga ni pula, bertemakan warna hijau. 
--> Header yang cukup simple dan menarik.
--> Blog yang simple, tak berserabut dan teratur. Ringan pun ringan juga =D
--> Everything is ok ! =D
--> TEKAN SINI untuk terjah blog budak kampung.


Blogger #4
Cik Aida™

--> Blog yang bertemakan warna - warni. Wah, nampak ceria gitu ... =D
--> Header yang simple tapi nampak comel.
--> Blog yang simple, tak berserabut dengan widget dan teratur.
--> Sebuah blog yang ringan.
--> TEKAN SINI untuk terjah blog Cik Aida.


Blogger#5
]
--> Sebuah lagi blog yang bertemakan warna pink. Like it! =D
--> Header memang kawaii lah dek! Dan serious comel! ^^
--> Sebuah blog yang ringan, tak berserabut dan teratur (widget).
--> TEKAN SINI untuk terjah blog ct nyssa


blogger#6
Diari Jejaka Hangat
--> Sebuah blog yang simple dan banyak info untuk di kongsi bersama.
--> Widget yang teratur dan tak berserabut.
--> Everythis is ok =D
--> TEKAN SINI untuk terjah ke blog Dairi Jejaka Hangat


Blogger#7
✿ FARSYA ✿

--> Lagi sebuah blog yang bertemakan warna pink =D
--> Terdapat header yang simple dan nampak comel.
-->Widget yang tersusun rapi dan tak berserabut ini membuatkan blog awak nampak kemas.
--> TEKAN SINI untuk ke blog beliau.


Blogger#8
Mrs. Lulla

--> Blog yang bertemakan coklat + pink . Satu combination yang baik =D
--> Header yang comel dan menarik .
--> Widget yang kemas dan tersusun rapi. 
--> Blog yang ringan
--> TEKAN SINI untuk terjah ke blog beliau.




You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. Ahakssss.... nasib baik ringan. Sb xtaw cm ne ringan ke berat. Betul tuuu. Tang sidebar ni. Hari tu ada try buat kolum.tapi hampeh. Kecelaruan otak berlaku disitu. Hehe. Tq adik comel!

    ReplyDelete