Segmen : Blogger Pinkish and Purplish

10:44 PM


Assalamualaikum, =D


Kon'nichiwa, hello semua! Ok, entry kali ni pula huda nak join satu segmen yang menarik perhatian huda dan mungkin juga blogger yang lain. Tajuk segmen kali ni, ' Segmen blogger pinkish and purplish'. So kepada korang yang minat purple dan pink pasti tertarik jugakan? =D


and this is banner segmen kali ni. 
To all yang nak join sekali, boleh tekan banner tu ok.
Segmen tamat 5 Mei ini. So apa tunggu lagi jom cepat join sekali! =D



Dalam segmen ni, setiap peserta kena sertakan satu gambar yang bertemakan pink dan purple. So, dekat bawah ni one of barang huda yang bertemakan pink =D


laptop kesayangan yang berwarna pink! =D


dan scarf rambut tu, kawan huda yang bagi. Comelkan? hehe
'Sebenarnya banyak lagi koleksi warna pink huda, tapi its ok, huda just letak dua gambar ni je. hehe =D'




You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. d0ne follow sini. hye pinkish thanx j0in :D

    senarai peserta dah update j0m blogwalking smbil tengok collection masing2 ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

    ReplyDelete