Review Blog 15 Blogger Terpantas [PART2]

11:27 PM


Assalamualaikum, =D


Entry kali ni huda nak sambung review blog untuk 15 blogger terpantas. Oh ye, Thanks tau dekat korang yang join segmen huda yang giler simple ni. Jom kita terjah blog mereka! =D


Blogger Terpantas #9

Blog yang bertemakan pink. I like it! =D

--> Blog dan Header nampak simple tapi menarik.
--> Widget yang tersusun rapi dan nampak kemas.
--> Blog yang loadingnya pun cepat.
--> Semuanya ok dah, =D
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #10

✿ FARSYA ✿ 
Lagi blog yang bertemakan warna pink. Geng! =D

--> Blog dan Header yang simple tapi ada keistimewaanya tersendiri.
--> Widget tersusun kemas dan rapi.
--> Blog pun loading cepat je. Senang nak blog walking.
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #11

hasnie adda here ! 
Header dia comel lah! =D

--> Header yang simple tapi comel. Oh, comel!^^
--> Blog pun simple . ok je,
--> Susun widget yang teratur.
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #12

 
Peminat Super Junior ni. Huda suka Jang Guen Suk je, hehe =D

--> Blog yang bertemakan hitam dan ala - ala vintage gitu.
--> Widget yang tersusun rapi dan tampak kemas. Ok, bagus ^^
--> Blog ni pun cepat juga loadingnye. Senang nak blog walking ^^
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #13

Header yang simple dan creative =D

--> Blog yang bertemakan hello kitty. Comel! =D
--> Blog beliau ada keistimewaannya yang tersendiri. Nak tau, terjah tau...
--> Susunan widget yang tersusun.
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #14

Comel header dia! =D

--> Blog yang bertemakan purple.
--> Blog yang simple .
--> Susunan widget yang kemas.
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #15

Lagi blog yang bertemakan pink. Nice, =D

--> Blog dan header yang simple - nampak comel je ^^
--> Susunan widget yang teratur
--> Cepat loading. Tak payah tunggu lama untuk blog walking.
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D





You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. waahh.thank you NFHH :) nanti nak join segmen lagi. hihi

    ReplyDelete
  2. wah terpantas #13 tenkiu2..... nnt ada lg boleh join lg..

    ReplyDelete