Review Blog 15 Blogger Terpantas [PART1]

Friday, April 05, 2013


Assalamualaikum, =D


First of all, terima kasih banyak - banyak di ucapkan kepada korang yang dok join segmen huda yang giler simple ni. Oh ye, sebelum tu huda nak minta maaf sebab lambat buat review ni ye dan sekarang marilah terjah satu ke satu blog dekat bawah ni. JOM TERJAH mereka! =D 


Blogger Terpantas #1

Tralala's
Header beliau yang menarik! =D

--> Blog beliau superb!
--> Blog beliau simple, cantik dan kemas.
--> Blog beliau cepat loading. So, tak payah nak dok tunggu berejam untuk loading.
--> Semua ok! =D
--> TEKAN SINI untuk terjah blog beliau^^

Blogger Terpantas #2

..another world..
Header yang simple tapi menarik! =D

--> Blog beliau simple, tapi cantik!
--> Blog beliau simple dan kemas.
--> Widget yang tersusun rapi. Tak serabut sana. Tak serabut sini. Good! =D
--> Semua ok!
--> TEKAN SINI untuk terjah blog beliau ^^ 

Blogger Terpantas #3

! CIK FIE ! 
Semua kenal Cik Fie kan? Kalau tak kenal meyh tengok review huda ni ^^

--> Blogger Superb! =D
--> Blog beliau simple dan cantik.
--> widget beliau sentiasa tersusun rapi.
--> Blog beliau terdapat pelbagai info yang bermanfaat. JOM terjah blog beliau.
--> TEKAN SINI untuk terjah, =D

 Blogger terpantas #4

Blog yang bertemakan pink + biru . Satu combination yang menarik! =D


--> Blog simple dan menarik.
--> Widget beliau tersusun rapi.
--> Tak payah tunggu lama untuk terjah entry - entry beliau. Blog cepat loading.
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #5

anis zainudin♥ 
comel header dia ni! =D. Blog beliau bertemakan purple. 

--> Blog beliau nampak simple dan tersusun rapi.
--> Widget blog tersusun dengan rapi. ok, kemas.
--> Loading pun cepat. So senang nak blog walking, kan? =D
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #6

Aisyah Humaira' 
Aisyah Humaira'. Kenal tak? 


--> Blog yang bertemakan pink dan mempunyai keistimewaannya yang tersendiri.
--> Blog yang simple dan menarik
--> Seorang lagi blogger yang superb dan di kenali ramai.
--> Widget yang tersusun rapi dan teratur.
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #7

Header yang simple. Blog simple tapi ada keistimewaannya tersendiri.

--> Simple blog dan menarik untuk di terjah.
--> Widget yang tersusun rapi dan kemas. Ok, =D
--> Loading cepat. So, kalau nak dok terjah blog beliau pun tak payah nak dok tunggu lama sangat. Bagus, =D
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D

Blogger Terpantas #8

Asma' Sah \
Blog yang bertemakan warna coklat. Header beliau yang nampak cool dan comel! =D


--> Blog yang simple dan menarik.
--> Widget tersusun rapi dan nampak kemas.
--> Again, blog yang loadingnya pun cepat. Senang nak blog walking.
--> TEKAN SINI untuk terjah! =D





You Might Also Like

6 comment di sini.