Tutorial Border dekat blog achieve

Friday, March 01, 2013


Assalamualaikum =D


Tutorial no 2 yang huda updated malam ni. Untuk tutorial no 2 ni, ringkas je. So teruskan follow step dekat bawah ni ye =D


Take a note:
Sebenarnya, kalau korang nak buat full border dekat blog achieve tu, korang kena follow tutorial full border di sidebar yang huda buat. Dan huda rasa tu adalah solution yang tepat sebab kalau nak buat separuh border ni, huda tak berapa nak pasti...maaf ye. Jadi, mari kita follow tutorial dekat bawah ni =D


tutorial full border di sidebar (part1)
TEKAN SINI untuk follow that tutorial =D
p/s : tutorial ni lebih kepada TEMPLATE : Washed denim dan seerti dengannya ^^



tutorial full border di sidebar (part2)
TEKAN SINI untuk follow that tutorial =D
p/s : tutorial ni lebih kepada TEMPLATE : Simple Template dan seerti dengannya^^




New Tutorial (on 1/3/2012) --> Tutorial 1 | Tutorial 2 | Tutorial 3


You Might Also Like

0 comment di sini.