TAHNIAH buat semua! =D

Thursday, March 21, 2013


Assalamualaikum, =D


Seperti yang korang semua dah tahu, hari ni merupakan hari kecut perut untuk budak - budak SPM 2012 kan? Yelah mana taknya, result SPM diorang keluar pagi tadi (cuma huda je lambat nak updated entry, hehe =D)



CONGRATULATION! =D



Dalam kesempatan ni, huda nak ucap TAHNIAH buat semua student SPM 2012, yang dapat result yang agak gempak dan seangkatan dengannya ^^.


Ucapan TAHNIAH juga buat adik - adik sedara huda yang dah dapat result SPM diorang tu =D



Ok, sampai sini sahaja entry untuk malam ni. Ada assignment yang menanti. 
Bye - bye dan Assalamualaikum =D


You Might Also Like

3 comment di sini.