Segmen Review Blog

1:03 AM


Assalamualaikum, =D


Buka - buka je twitter, nampak ZA mention nama huda untuk join segmen yang dia buat. Thanks to ZA coz invite me to join this segmen. Ha, cuba korang tengok banner yang ZA buat, comel kan? 


ni lah banner Segmen ZA yang comel tu.
CLICK SINI untuk join 
=D


Tajuk segmen yang macam huda dok bagitahu dekat atas tu --> SEGMEN REVIEW BLOG. Ha, kepada korang yang nak blog di review tu, meyh la join segmen ni (tolong promote) ^^.




Tarikh TAMAT --> 18/3 - 20/3 
JOM join sebelum terlambat 
=D



You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. selamat bersegmen dear...

    kalau sudi dan ada masa terluang, dijemput join...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  2. http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-review-blog.html

    ReplyDelete
  3. mcm nk buat jer segmen...tunggu traffic sejuta la..hahaha

    ReplyDelete