Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan

Thursday, March 07, 2013


Assalamualaikum, =D


Baru je selesai buat tempahan banner dan juga header, fuh lega bila dah siap! ^^. Ok, untuk malam ni, huda nak join satu segmen yang gila - gila simple. Segmen ni di anjurkan oleh blogger top - Nabila Medan =D.

banner segmen beliau yang comel! =D
*click banner untuk join, terima kasih ^^ *


Kepada korang yang nak join tu, mohlah kita join ramai - ramai sebab segmen ni HANYA berjalan DUA HARI saje. Cepat tau, jangan ketinggalan. Apa yang menarik dalam segmen ni?

--> 15 - 20 blogger yang bertuah akan di masukkan ke dalam bloglist selama sebulan (menarikkan?)
-->  Lagi menarik bila - ada hadiah mister untuk top refferal saje (seorang pemenang je)
--> Hadiah akan di tambah, kalau ada mood - Nabila . Hehehe =D

Tag : Nina | Mira | Kisah Kami

You Might Also Like

7 comment di sini.

  1. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by.html

    ReplyDelete
  2. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by.html

    ReplyDelete
  3. Wah...join segmen daripada NabilaMedan ya...Baguslah kalau begitu la.... Moga anda berjaya terpilih menjadi salah seorang pemenang.

    ReplyDelete
  4. datang dri segemen yg sama :)

    http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama.. :D

    da join GA nie??

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

    ReplyDelete
  6. Semoga terpilih masuk ke bloglist Nabila Medan....:D

    ReplyDelete