Review Pemenang Segmen Cik Fie

1:06 AM


Assalamualaikum, =D


First of all, thanks to Cik Fie sebab inform dekat huda nama - nama pemenang yang menang hadiah huda tu. Dan tak lupa juga ucapan TAHNIAH untuk semua pemenang Segmen Template Siapa Paling Cantik. Wah, seriously, kelima - lima pemenang semuanya ohsem! Huda dah dok terjah sorang - sorang pemenang tu, memang template diorang CANTIK. Ok, dekat entry ni huda nak dok review kelima - lima pemenang yang memenangi hadiah dari huda tu...


p/s : kalau nak dok terjah pemenang , Sila TEKAN nama setiap pemenang. Thank you! =D



Pemenang Pertama 

Nilah dia pemenang pertama dalam segmen dari Cik Fie tu.
Tahniah!
Nabila dapat HEADER dari huda. Oh takut juga, nak buat header untuk blogger ohsem, hehe =D


Nabila just nak header yang simple saje.
So, nilah header nabila.
Ok tak? =D



Pemenang Kedua

! AINI ZAKARIA
Dan ini pula, pemenang kedua dalam segmen Cik Fie.
Tahniah juga!
Aini dapat masuk bloglist huda (Bloglist kekal) =D


Pemenang Ketiga

ni pula, pemenang ketiga dalam segmen Cik Fie. 
Tahniah juga!
beliau juga dapat masuk bloglist huda (bloglist kekal) =D



Pemenang Kedua dan Ketiga, please take note =D
check list blog korang dekat sini tau. Huda dah letak link blog korang dekat sini.
Thanks =D


Pemenang Keempat

Ieka Farhana\\
dan ni pula, pemenang keempat dalam Segmen Cik Fie.
Tahniah sekali lagi!
Ieka menang review blog dari huda =D


Review Blog
Blog yang di hiasi dengan warna pink lembut ini mempunyai keistimewaannya yang tersendiri. Nak comment apa lagi eh? By the way, semuanya dah oklah kot. Blog ni loading pun cepat, tak payah tunggu lama untuk baca entry - entry beliau. Sidebar? Susunan dekat sidebar pun ok je huda tengok? Dan overall pula? Ha, kalau dah semua tak ada apa nak di comment, apatah lagi nak comment template yang memang dah nampak simple lagi menarik tu kan? hhehe, by the way semuanya ok. Tip - top! =D


Pemenang Kelima

dan ini pula pemenang ke lima dalam segmen Cik Fie.
Tahniah juga ye,
Wani pun menang review blog dari huda =D


Review Blog
Review blog blogger ohsem dan dikenali ramai. Ok, siapa yang tak kenal Aten? Kalau nak kenal, boleh TEKAN SINI dan pergi ke blog beliau. Secara jujurnya, tak ada apa nak comment dekat blog blogger ohsem ni, sebab pada huda semuanya dah ok. Masuk blog Aten pun cepat, tak payah tunggu lama. Susunan sidebar yang tersusun dan pokoknya semua ok. Tip - top! =D


Ok, sampai di sini sahaja entry huda untuk malam ni. Sekali lagi, ucapan TAHNIAH buat semua pemenang. JOM terjah blog mereka. Macam mana? Tekan je nama diorang tu ye, =D


Ok, bye... Assalamualaikum 
=D

You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. Arol dah terjah semua blog pemenang tue! Template dorang memang cantik dan kemas. Kiranya, dorang memang layak menang. :D

    ReplyDelete
  2. Terima kasih huda. ^__^ Tahniah juga untuk pemenang yang lain.

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi letak link saya di bloglist =) Blog Kak Huda pun cantik apa ^^

    ReplyDelete
  4. Thanks sponsor yg baik hati sebab review blog saya :)

    ReplyDelete
  5. Mari join sini, best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!

    ReplyDelete
  6. eh eh blog Ieka huhuhu terima kasih :)

    ReplyDelete