Review Novel Online - Moon Nabella

Saturday, March 02, 2013


Assalamualaikum, =D


Selamat malam semua. Ok, malam ni huda nak buat satu review novel (online) yang bertajuk Moon Nabella. Ha, mesti korang tertanya - tanyakan, apa tu Moon Nabella?


Sedikit sinopsis Moon Nabella (sebuah karya online)
Cerita Moon Nabella ini adalah cerita yang mengisahkan kehidupan Moon sebagai insan yang hidup dimuka bumi ni asyik dengan dugaan sahaja. bukan dugaan bercinta, namun dugaan yang ditentukan oleh Allah SWT, namun, Moon ni dia sgt cekal orangnya. walauapa yang terjadi, dia tetap akan bertahan sehinggalah suatu peristiwa yang tak dapat dielakkan.. - baca lagi di Blog Ikram


Novel bersiri (online) - Moon Nabella.
TEKAN SINI untuk baca novel yang ditulis Ikram sendiri.


drama bersiri beliau - episode 1

antara petikan dalam Moon Nabella - episode 1


Sinopsis pun dah baca, sedikit petikan dari episode 1 pun dah baca. So, macam mana? Best tak? Ha, kalau korang tertanya - tanya tentang kisah selanjutnya, JOM lah singgah dan baca novel Moon Nabella di SINI.

Oh ye, takkan korang baca novel tanpa tahu siapa penulis novel bersiri (online) ni kan? Ok, mari huda kenalkan korang, siapa penulis novel bersiri - Moon Nabella ni. 

Beliau adalah salah seorang blogger baru (newbies). Beliau di kenali sebagai Ikram dan beliaulah satu - satunya, penulis novel Moon Nabella ni. 

Ha, kepada korang nak nak kenal beliau dengan lebih dekat. Mari SINGGAH SINI


Ok, sampai takat ni je yang boleh huda review. Kalau korang nak baca novel tu dengan lebih lanjut, SINGGAH SINI ok. =D . Terima kasih kepada korang yang baca entry ni ^^.

You Might Also Like

4 comment di sini.