Pageview NFHH BLOG dah mencecah 100000

Saturday, March 16, 2013


Assalamualaikum, =D


First of all, terima kasih di ucapkan kepada semua yang dok singgah dekat NFHH BLOG dan tak lupa juga kepada semua follower blog huda. Macam tajuk dekat atas tu, pageview NFHH BLOG sudah pun mencapai 100000+ pada jam 12 am tadi, thanks ya! ^^


100000+ pageview of NFHH BLOG.



Dekat bawah ni huda nak review cartoon UPIN IPIN yang comel tu. Ha, tadi huda baru je tengok dekat youtube SEBAB ada ternampak salah seorang rakan di facebook share link you tube ni. Dan sekarang huda nak share dengan korang pula, boleh tak? =D

JOM tengok UPIN IPIN yang comel tu dalam episode Sedia Menyelamat Upin Ipin =D

tadi tengok gelagat UPIN IPIN yang comel ni dekat you tube. 
p/s : boleh ketawa sorang - sorang bila tengok gelagat UPIN IPIN yang comel tu kan? =D


Latihan kebakaran dalam scene - Sedia Menyelamat Upin Ipin
=D

time ni UPIN IPIN tengah berangan kejap.
JOM saksikan mereka beraksi dalam Sedia Menyelamat Upin Ipin 
=D


TEKAN SINI untuk tengok ONLINE
=D


Terima kasih ye baca entry yang simple dan ringkas ini. Ok, bye and Assalamualaikum ^^



You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. wahh , tahniah huda :D nina belum sampai 1juta lagi :) hikhiks

    ReplyDelete
  2. Tahniah, tahniah, tahniah, dan tahniah. Tiada kata yang dapat ku ucap melainkan tahniah. =D

    ReplyDelete