NFHH BLOG di review oleh Blog Jejaka Hangat.

Friday, March 15, 2013


Assalamualaikum, =D


Sepatutnya entry ni di updated 5 hari yang lepas lagi, tapi di sebabkan kekangan waktu dan kesibukan diri ini so sebab tulah ia terpaksa di tangguhkan sehingga ke hari ini. Maaf di atas kelewatan updated entry ni. Dan Alhamdulillah assignment dah di hantar, quiz sudah di jawab, quiz tergempar pun dah di jawab dan sekarang ni I'm free and can updated this blog. 

5 hari yang lepas blog huda dah pun di review oleh Blog Diari Jejaka Hangat. Apa - apa pun, terima kasih di ucapkan kepada Diari Jejaka Hangat sebab sudi review blog huda, hehe. Ok, nak tau kenapa dan macam mana blog huda boleh di review oleh beliau? Baca kisah selanjutnya di bawah,  =D


TEKAN SINI untuk terjah blog Jejaka Hangat


from NFHH BLOG fanpage =D


kenapa blog huda di review? Ok, seminggu yang lepas huda ada terbaca dekat blog Diari Jejaka Hangat, yang dia akan review 10 blog yang terpantas - CLICK SINI. Huda pun cuba je nasiblah nasib, mana tahu NFHH BLOG dapat di review kelak dan Alhamdulillah huda kedua yang terpantas, hehe =D

Ok, dan itulah kisah yang serba ringkas kenapa dan macam mana blog huda boleh di review oleh Diari Jejaka Hangat. Dan sampai di sini sahaja entry huda kali ni ye, thanks baca =D



You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. Nurin tag kak huda :D

    http://nurin-aqilah.blogspot.com/2013/03/fd-creatives-giveaway-by-miminadam.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah, tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah, tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,Tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah, tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah, tahniah,tahniah,tahniah, tahniah, tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah,tahniah :D

    ReplyDelete