Segmen Pantas AisyahHumaira

Friday, February 01, 2013


Assalamualaikum =D


Malam - malam ni, huda nak join satu segmen yang Niera buat. Segmen ni di beri nama Segmen Pantas AisyahHumaira.  Jom join.

Banner Pantas AisyahHumaira =D
CLICK SINI untuk terjah!



Tamat pada jam 1 petang esok [2/2/2013] 
Yup, memang segmen pantas, cuma 15 jam sahaja ! Siapa cepat dia dapat. hehe :D 
Hadiah kecik je : 2 X Topup RM5 
Tapi kalau lebih 100 yang join, Niera bagi 6 X Topup RM5
Oh,ya . Niera gunakan khidmat mr random 


Tag : Awak dan Awak



join? CLICK SINI



You Might Also Like

17 comment di sini.

  1. done follow... follow me back..
    terjah sini! dari segmen sama :D

    http://gilapotato.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  2. Salam, datang blogwalking dari segmen yang sama =D
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  3. jenguk dr segmen yg same... all da best ^_^

    http://www.paly.my/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  4. http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

    SENARAI PESERTA DAH ADA. AKAN UPDATE SEMASA KE SEMASA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

    #Niera dah follow sini :)

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama. :) gud luck ^_^

    http://justforfund.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  6. Kak Huda ! :) saye ni . datang nak ngorat . bagi nombor fon kat sini taoo http://innallahmaana.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan :) datang singgah sini dari segmen yg sama. dah follow sini :)

    http://nuurrabiatul.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  8. salam.
    dari segmen yang sama.
    singgah + follow awk :)

    http://dialavenda.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  10. done follow!follow sini balik!

    http://anisjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. ehehiii :) singgah an follow dari segmen yang sama :)
    do visit mine k ? muahhhxx :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  12. bw dari segmen yg sama. Gud luck :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-vs-awal-tahun-by.html

    ReplyDelete
  13. Hye ! done BW n Follow here .
    Do visit my blog too kayh :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  14. Salam Ukhuwah,

    BW n follow dr segmen yg sama :

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  15. Hi Huda,BW dari list Aisyah Humaira' and done follow.
    Do visit my blog too k, aniceday3.blogspot.com.

    ReplyDelete
  16. salam ni nak bagitau,semalam, wawa telah buat satu GA untuk korang semua!!!
    hadiah untuk fes GA dari wawa ialah 4 botol perfume yang terdiri daripada maria sharapova,apple green,fantasy dan paris hilton. so, apa tunggu lagi, jom join skarang!!!

    http://wawarosli.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-wawa-rosli.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen sama:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    salam kenal dari nana,heeee...

    ReplyDelete