Segmen Bloglist dan Review Blog

Friday, February 08, 2013


Assalamualaikum =D


Hari ni balik JB. Bas pukul 2.30 petang ni *tak sabar! =D* . Ok tutup cerita tu kejap ye, so pagi ni huda nak join satu segmen yang bertajuk Segmen Bloglist dan Review Blog. Thank you to Miss Ninaa coz invite me to join this segmen. Ha, huda join segmen ni SEBAB syarat yang diberikan tu senang je. 


CLICK SINI untuk join segmen ni =D



Huda join this segmen pun, sebab nak enjoy je. TAPI kalau ada rezeki tu pun oklah kot. *kalau dapat review blog lagi ok, kan? hehe* =D


You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. waalaikummussalam Huda ! :D hihi thanks coz sudi join . kalau ade rezeki , maybe Huda terpilih oleh PakCikRandom.Org tuu

    ReplyDelete
  2. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/seggmen-bloglist-dan-review-blog.html

    hai..singgh dah folow...jpot ke blog ye

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-bloglist-dan-review-blog.html

    ReplyDelete