Review Movie Korea - You're My Pet

11:00 PM


Assalamualaikum =D


This week, I'm at home. So bolehlah, jalan - jalan dengan family this weekend!^^. Ok, sebenarnya huda nak share satu movie korea dengan korang semua, di mana movie tersebut sudah pun di tayangkan dua tahun yang lepas. Dan huda pasti korang semua dah familiar kot dengan this movie, cuma...Huda je kot yang baru tahu beberapa hari yang lepas dan baru je copy dari member tadi, sebelum huda bertolak balik ke JB ^^.


and he is the main actor at that movie.
Seriously, dia comel sangat dalam cerita tu, hehe =D



Nama Movie tu, You're My Pet. Ha, dah pernah tengok tak? Huda sempat tengok sikit je tadi, tu pun sebelum bertolak balik ke JB. Tapi bila huda skip - skip movie tu tadi, nampak Jang Guen Suk dalam cerita ni COMEL, hehe... =D


You're my pet (2011)


Dari apa yang diceritakan oleh kawan huda tadi (sebelum huda balik ke JB), cerita ni tentang seorang lelaki yang kena jadi pet seorang wanita. Kenapa? Dulu, this woman has one pet but her pet was died. So, entah macam mana yang that guys (Jang Guen Suk), boleh jadi haiwan peliharaan that women. So sorry, sebab huda tak tengok lagi cerita ni (tapi kalau tengok skip - skip tu adalah). Dan sebab tulah, huda tak dapat nak mengulas lebih panjang lagi tentang cerita ni. Tapi...kalau korang tanya huda cerita You're my beautiful, ha tu huda bolehlah jawab dari A to Z. hehe =D



This picture, taken from here


A woman finds a man in a box in front of her home and takes him in. She jokingly says she wants to keep him as her pet since the man reminds her childhood dog. The man agrees. Later the woman discovers that the man is a dance prodigy. Complications arise when her old flame from college appears. - Review movie and CREDIT here


Pelakon utama dalam You're My Pet (Korean Movie)




comel =D


 Antara scene dalam you're my pet 
TEKAN SINI kalau nak tengok secara ONLINE! =D



Ok, sampai di sini sahaja yang huda nak share untuk hari ni. Kepada semua, terima kasih sebab baca entry huda yang simple ni =D

You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. dah tengok comel je..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  2. dah tengok tahun lepas. jgs memang sentiasa comel.. rambut tu yang paling kita jeles xD

    ReplyDelete
  3. wah .. macam best je .. msti download ni .. :D

    ReplyDelete
  4. sy blum tgk,, bez ke cita ni??< x blh tgk cra online,, lmbb cm cput

    ReplyDelete