Review Follower yang ke 1880

Tuesday, February 12, 2013


Assalamualaikum =D


Thank you, thank you and thank you very much to all of you coz still visit and follow NFH BLOG. Ok hari ni huda nak review satu blog, di mana beliau adalah follower huda yang ke 1880. Thank you =D

1880 follower.
Thank you to all my follower =D


ni profile follower 1880 --> Nur Diyana
Thanks Diyana =D
CLICK HERE to visit her blog ^^


and this is her blog.
CLICK HERE to visit her blog.
^_^


Review Blog Diyana.

Blog dia ni bertemakan hitam. Dan bila dok terjah blog dia, huda rasa dia ni still baru lagi dalam blogging kot. Apa orang cakap, newbies. Ha, dia ni newbies la kot. Tak apa, belajar edit blog slow - slow ok? hehe =D Dari huda, selamat berblogging =D





TEKAN SINI untuk terjah blog beliau =D
Ohhhh, lupa! Kalau boleh, follow sekali tau. hehe, thank you semua! ^_^






You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. chewahh.... ada muka sayala kat list follower tu >.<

    ReplyDelete
  2. Hahaa , yee . Newbies . Dulu ad blog . Tapi ad sejarah hitam . Terus tak blogging . Sekarang baru rasa nak start berblogging balik . Hek3 . Saya budak baru belajar , Kak Huda kene lah ajarkan yaa . hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum<3
    hye kak huda..sye pun newbies <3
    jenguk2laa blog sya kalau ad msa..
    hope kak huda dpt bgi tnjuk ajar<3
    http://nadsol5.blogspot.com/
    thanks>_<

    ReplyDelete