Review Blog pemenang segmen free header + review blog by NFH

Sunday, February 03, 2013


Assalamualaikum =D


Seperti yang di janjikan huda akan review blog 2 pemenang yang bertuah. Sebelum tu, tahniah di ucapkan kepada korang yang dah join segmen huda ni. TEKAN SINI untuk ke page list pemenang, korang boleh blog walking dekat situ tau. Tekan SINI pula untuk tengok senarai pemenang. Tahniah buat semua pemenang! =D

Blog 1

CLICK SINI untuk terjah ke blog beliau =D



Blog beliau diberi nama Auni Blog. Ha, blog dia bertemakan pink dan hitam. Satu combination yang menarik juga. hehe, hurm blog beliau ok dan tak lambat loadingnya. So senanglah korang nak blogwalking di blog Auni ni. Speednye laju, tak lambat macam siput *good job dear! =D*. Header beliau juga tampak menarik dengan pelbagai hiasan. DAH ok! =D

Tapi, sorry to say...Sebab blog awak tampak agak berserabut. Cadangan huda, kurangkan widget awak supaya nampak lagi kemas. Lagi satu, kalau awak tukar background awak, Insyallah blog awak nampak lagi cantik! =D. Try your best and happy blogging. ^^


Blog 2

CLICK SINI dan terjah blog beliau! =D


Tema blog ni warna pink ke merah eh? haha, macam warna pink kan? *apa - apa saje lah, haha*. Sebelum tu kan, huda nak ucapkan tahniah kepada blogger ni sebab jadi salah seorang pemenang segmen huda ni. Ha ye, mari kita review blog beliau...

Blog ni nampak simple saje. Ha, oklah kan blog ni simple. Eh lupa, nama blog beliau ialah Lukisan Hati seorang hamba. Bila tengok pada jumlah follower dia, nampak blogger ni macam baru menceburi bidang ni, dalam erti kata lain newbies...Mari - mari ramai - ramai terjah blog beliau dan follow beliau =D

Ha, sambung.sambung, banyak betul huda berbual kan? Ok, sidebar beliau nampak oklah. Tak serabut dan loading pun cepat je. So senang korang nak blogwalking dekat blog beliau tu. =D





You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. Tahniah ....
    dah nak sambung blog walking pulak...

    ReplyDelete
  2. Tahniah..nanti saya pergi terjah.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah,syukur,terima kasih sudi singgah blog angah.. :)

    ReplyDelete