Pencarian Sponser untuk Segmen Free Header + Review Blog season 2

Saturday, February 09, 2013


Assalamualaikum =D


Selamat berhari minggu buat semua. Ok hari ni huda nak cari sponser - sponser untuk segmen free header yang akan huda buat secepat mungkin. So kepada sesiapa yang berminat nak sponser HEADER, baca syarat - syarat di bawah ni .


PENCARIAN SPONSER DI TUTUP

sebenarnya ni banner segmen itu hari. Tapi huda guna dia lagi. hehe =D



Nak jadi sponser pun ada syarat ke? *jangan risau, simple je pun syarat yang huda nak bagi tu*

Syarat untuk jadi sponser

1. Korang HANYA boleh bagi 1-2 syarat sahaja dekat para peserta. Contoh : Suruh follow blog korang atau like fanpage blog korang. *maaf, sebab huda nak senangkan peserta untuk join segmen ni*

2. Kalau boleh huda nak senangkan para sponser juga. Huda cuma nak satu atau dua hadiah dari para sponser, iaitu header atau review blog peserta sahaja. *kalau nak dua - dua (review + header) untuk peserta pun boleh, hehe =D

3. Setuju dengan syarat pertama dan kedua tu, isi pula details dekat bawah ni :-

Nama dan nama blog korang :
URL blog korang :
Hadiah yang korang nak bagi : header atau review blog atau kedua - dua hadiah yang huda suggest dekat korang.Syarat yang korang nak bagi dekat peserta : follow blog atau like fanpage atau apa - apa je (yang penting 1- 2 syarat sahaja yang dibenarkan).

4. Dah setuju dengan semua syarat yang huda bagi tu, hantar details korang DEKAT SINI (melalui message).

5. Siap. 



*Kalau lagi ramai nak sponser lagi best. Kepada korang yang berminat nak sponser BOLEH JE*

p/s : Kepada semua bakal sponser. Jika korang berminat untuk jadi sponser untuk segmen ni, korang boleh NAIKKAN TRAFIK BLOG KORANG juga. Dan diharapkan korang pun boleh tolong huda promote segmen ni supaya ramai yang join. hehe =D


PENCARIAN SPONSER DI TUTUP


You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. Hantar details dekat mana? Emm sponsor boleh join tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat link yang huda dah bg, dekat atas

      Delete
  2. alamak , dah tutup ! baru nak hantar details . huhu . takpa-2 , nanti gtau k kalau nanak ! hehe :)

    ReplyDelete