Pemenang Segmen Free Header + Review Blog by NFH

Sunday, February 03, 2013



Assalamualaikum =D


Alhamdulillah, baru je dapat pemenang untuk Segmen Free Header + Review Blog by NFH. Dan dekat bawah ni 6 pemenang yang huda janjikan tu. Ha, cepat semak - semak link korang =D 


TAHNIAH diucapkan kepada semua para pemenang! =D


LIST PESERTA SEGMEN - TEKAN SINI
(segmen ni tamat jam 11 pagi tadi. Siapa yang hantar link blog selepas jam 11 pagi, tidak akan di layan. Maaf)



Pemenang Free Header - 2x







Pemenang Review Blog - 2x







Pemenang Bloglist - 2x









PERHATIAN KEPADA SEMUA PEMENANG


Untuk pemenang free header :-
 isi butiran di bawah dan hantar DEKAT SINI sebelum jam 8 malam (ISNIN)

Nama Blog?
URL blog?
Jenis tulisan?
Warna tulisan (bukan dalam bentuk code) - contoh : Pink,purple and etc...


Untuk pemenang review blog :-
TEKAN SINI (huda dah review blog korang) =D


Untuk pemenang bloglist:-
korang boleh check link korang dekat sini.
*jgn risau huda dah masukkn link korang tau*



You Might Also Like

14 comment di sini.

  1. alhamdulillah menang header, , tQ huda

    ReplyDelete
  2. waah,, tak sangka dpt jugak even first time join segmen farah.. neway tnx yer farah.. ^__^

    jemput la singgah..
    http://catatannotakehidupan.blogspot.com/2013/02/tersenarai-dlm-bloglist-nfh.html

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, terpilih.. ^__^

    http://catatannotakehidupan.blogspot.com/2013/02/tersenarai-dlm-bloglist-nfh.html

    ReplyDelete
  4. alhmdlh walau laz minute join dpt gak rezki.sbnrnya xksh dpt ke x jnji dapt kenal ngn budak2 comey yg sweety pie nh

    ReplyDelete
  5. yeyey..menang!!..hehe..baru perasan..:)

    ReplyDelete