NOTA PENTING untuk Segmen Free Header + Review Blog by NFH

Saturday, February 02, 2013


Assalamualaikum =D




PERHATIAN!!!


Kepada korang yang dah join segmen yang huda anjurkan. SILA check nama/list blog korang DEKAT SINI. Kalau tak ada, TOLONG BAGI SEMULA LINK korang tu DEKAT SINI sebelum jam 11 pagi esok.


Huda minta maaf sangat - sangat sebab ada masalah sikit tadi. Habis semuanya. Maaf ye... Bagi balik link korang tu ye, nanti huda updated semula. Maaf lagi....


DAN


Kepada korang yang nak join boleh lagi . CLICK SINI untuk join dan baca segala syarat yang mudah tu ye =D

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. Nak joinlah..hehe.kejap buat entry.

    ReplyDelete
  2. join.. :)

    http://catatannotakehidupan.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete