2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away

Sunday, February 03, 2013


Assalamualaikum =D


Huda baru je lepas tutup segmen huda ni, sekarang ni pula huda nak join segmen Bro Remyhazza pula. 

kepada korang yang nak join click banner dekat atas tu ye.


1) terbuka kepada semua pembaca yang sudi singgah kat blog remy hazza nie2) follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (yg nie wajib ler...kalau dah follow itu lagi senang... )3) kalau sudi like FB fanpages blog remy atau google+ remy ( tak paksa )4) buatkan satu entry yg bertajuk "2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"5) copy banner kat atas dan tampalkan dlm entry tu.6) Ajak lah sahabat kenkawan semua utk join segmen nie7) Kemudian, tinggalkan link entry kenkawan semua kat bhgn komen entry nie tau !!!! senang remy nak jejak nanti......8) Tarikh akhir segmen nie akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 28 February 2013....(sebulan)


You Might Also Like

1 comment di sini.

  1. Rajin join segmen2 ni yer. Bagus2 dapat tambah geng blogger.

    *salam ziarah

    ReplyDelete