Segmen : Pencarian Bloglist

Friday, January 18, 2013


Assalamualaikum  =D


Setelah sekian lama tidak join mana - mana segmen mahupun GA, so hari ni huda nak sibuk - sibukkan diri join segmen pencarian bloglist ni. Dan dekat bawah ni.....


banner untuk segmen kali ni.


Syarat - syarat yang diberikan untuk semua para peserta sangat mudah. Just follow je. Dan huda dah follow semua syarat - syarat tersebut. Alhamdulillah =D.

Ok, kalau korang yang nak join sama tu. Boleh CLICK SINI, sebab tarikh dia lambat lagi . Tarikh tamat - 25 January , dan pada hari itu adalah hari jadi kawan huda. ^^


^_^


You Might Also Like

1 comment di sini.