Review Pemenang untuk Short Segmen Huda dan Niera

Monday, January 28, 2013


Assalamualaikum =D


Seperti yang di janjikan dalam ENTRY NI, hari ni huda akan review 2 blog pemenang yang memenangi hadiah huda. Tapi sebelum tu, huda nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang join Short Segmen Huda dan Niera semalam. Dan tahniah juga diucapkan kepada 7 pemenang bertuah dalam Short Segmen Huda dan Niera ^^. 


Ok, korang dah sarapan belum? hehe =D


Ok, mari - mari kita terjah blog 2 orang pemenang yang memenangi hadiah huda. Sekali lagi tahniah buat mereka berdua ni =D



Blog Forever Young (http://kakijoin.blogspot.com)

TEKAN SINI untuk terjah! =D


Sejujurnya, huda suka denga  cara owner blog ni edit blog dia. Kenapa? Cuba korang tengok blog ni, semuanya teraturkan? Widget dia pun tak berselerak + tak banyak widget sangat, so blog dia nampak kemas. Plus dengan header dia yang simple itu. TAPI, blog ni tak ada widget follower/button follower. Hurm, huda suggest awak letak button/widget follower k, senang untuk pengunjung blog nak follow blog awak yang comel lagi kemas ni. hehe =D



Blog Diari Jejaka Hangat (http://diarijejakahangat1.blogspot.com

TEKAN SINI untuk terjah! =D



Nama pun blog Diari Jejaka Hangat kan? Dari situ, kita dapat tahu yang owner blog ni lelaki. Dan bila huda buka je blog dia, ha simple je. Eh sapa cakap simple tak lawa? Simple, simple pun TAPI blog ni nampak kemas dan teratur tau widget dia semua. Huda suka kalau blog yang kemas dan widget yang teratur, sebab hati rasa senang je nak baca entry yang korang tulis tu, *ceh!* 


Kesimpulannya, kedua - dua blog yang huda review untuk hari ni semuanya kemas dan widget blog tersebut tak berterabur. =D

Ha, kepada korang yang baca entry ni, jomlah terjah dekat blog diorang ni k. Link huda dah sertakan dekat atas dan bawah gambar. Ok, selamat menerjah, hehe =D




PERHATIAN! =D

Kepada yang menang TOP -UP dari huda, Sila PM huda dekat link page yang huda bagi dalam ENTRY NI.
Dan kepada yang menang bloglist dari huda, huda dah pun letak link blog awak dalam bloglist huda.



You Might Also Like

1 comment di sini.