OST Setia Hingga Hujung Nyawa! =D

1:54 PM


Assalamualaikum =D


Drama Setia Hujung Nyawa yang tengah HOT sekarang dekat TV3. Hoho, seriously mesti ramai gila yang suka tengok drama ni kan? Dan untuk entry kali ni, huda just nak post berkenaan dengan OST untuk drama Setia Hujung Nyawa. Yelah, lagu - lagu dalam drama ni best - best belaka. Dan huda sendiri suka, lagu - lagu dalam drama ni.


Nak gambar macam ni (berbentuk bulat)? Follow tutorial ni - TEKAN SINI


p/s : sebelum dengar lagu - lagu dekat bawah ni. Sila PAUSE lagu yang sedang bermain dalam blog ni.
(player music di sidebar sebelah kanan)
Thank you =D


TEKAN SINI kalau nak tengok Drama Setia Hujung Nyawa secara online! =D


Maafkan Aku - Last Minute



Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yang ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yang pertama kucintai

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu
Dengarkanlah sekali lagi

Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata I said i love youu..

Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yang ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yang pertama kucintai

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu
Dengarkanlah sekali lagi

Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata I said i love youu..

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yang dapat menemanimu

Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata Oh i love youu..

Oh Maafkan aku..



Setia Hujung Nyawa



Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi

Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya

maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo




Sastera kupu - kupu : Mimie Haris



Betapa kelam buat aku tak termampu
Di manakah mentari
Yang dahuli disisi

Betapa kejam bila sayapku kau patah
Tubuhku pun melemah
Diriku pun merebah

Sakit ini
Adalah Setia yang tak pernah kau mengerti

Berharap kasih moga engkau mampu memahami
Walaupun bukan sekarang
Bahagia menjelang

Berharap kasih moga engkau mahu untuk bersama
Andai musim pun berubah
Dirimu kan datang

Aku si kupu-kupu
Hinggap di kuntum hatimu




AdaMu - Najwa Latif


Merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniakan di dunia

Kau berikan ku kekuatan
Tuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan

Kerna kau yang satu
Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu

Kerna kau yang satu
Yang setia bersama ku

Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu

Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu

ku merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan

You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. jalan citer ni best jugak.. tp nyampah giler tgk hero tu berlakon..,,, hahaaa

    ReplyDelete
  2. Nice songs. Ikram comel hehe.


    Rugi habaq hang kalau tak join ! Hadiah ratus-ratus ringgit tau...

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete
  3. hahaha,
    aku suke gak tapi tak berapa nak layan la...

    ReplyDelete