Tips untuk follow blog tanpa button follower

Monday, December 10, 2012


Assalamualaikum =D


Ha, tiba - tiba saje datang idea ini dan dengan tiba - tiba saje teringat ada beberapa orang yang tanya huda kenapa blog huda tak ada button follower dan macam mana nak follow blog huda.

p/s : Tips ni untuk newbies saje ye atau bagi mereka yang kurang tahu tentang ini =D

widget follower


Bila korang pergi mana - mana blog yang tak ada button follower (yang ala - ala tumblr) tu, korang boleh dok cari widget follower (gambar) dekat blog mereka dan TEKAN Join this site. Ha, so secara automatiknya korang akan followlah blog diorang. Ok, settle! =D


p/s : hopefully korang jangan marah mereka yang tak ada button follower (ala - ala tumblr), macam blog huda ni ye. Sebab kami ada reason kami sendiri. Ok, harap maaf =D

Ok, itu sahaja tips blogging untuk kali ini =D

You Might Also Like

2 comment di sini.