Segmen : Saya nak freebies social network! =D

Tuesday, December 25, 2012


Assalamualaikum =D


Datang lagi dengan satu segmen selepas GA tamat pada malam semalam. Kali ni huda nak buat satu segmen yang sangat - sangat Simple. Just follow syarat dekat bawah ni je =D


SEGMEN TAMAT!!!



Huda akan bagi 5 Freebies dekat korang semua. Blog, Facebook, Twitter,tumblr dan Instagram =D


Syarat - syarat segmen ni :

1. Follow Blog Huda

2. Like dan Like sini.

3. TAK PAYAH buat entry, just LENGKAPKAN details dekat bawah ni saje dan letakkan details tu di dalam RUANGAN comment entry segmen ini SAHAJA. Entry lain tidak akan diterima! =D

1. Warna Border
2. Warna Background
3. Berapa freebies social network yang korang nak?



6 pengomen terpantas sahaja akan menerima freebies social network huda ni.



Segmen Ringkas ini akan tamat pada jam 10 malam ini.

You Might Also Like

20 comment di sini.

  1. Warna border: Pink pekat
    Background: Soft pink
    Freebies yang dikehendaki: 5
    Blogger, Twitter, Facebook, Ask.fm, Weheartit :)
    Tolong lah ye. Sayang Kak Fara :*

    ReplyDelete
  2. Warna border : Dark Pink
    Warna background : Soft Pink
    Berapa freebies social network yang saya nak : 5 - semua yang ada dekat gambar tuhh .

    ReplyDelete
  3. Warna border : Dark pink
    Warna background : soft pink
    Berapa freebies social nework yang saya nak ? 5 - semua macam dalam gambar tuhh .

    Saya dah comment sebelum ni , tapi saya takut tak nampak .

    ReplyDelete
  4. Warna border: Pink
    Warna background: Putih
    :D

    ReplyDelete
  5. ;Purple
    ;Turqoise (betul ke eja?)
    ;4 boleh?
    http://iniblogrockstar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Joined :D

    1.Warna Border :- #cccccc
    2.Warna Background :- #fcc7eb
    3.Berapa freebies social network yang korang nak?

    Nak 5 boleh?? hihihi.. Button follow blog,Tumblr,Ask.Fm,Twitter,Youtube
    Itu je kutt ;)

    ReplyDelete
  7. warna border: biru
    warna background: pink
    bilangan freebies: blog,twitter,facebook

    ReplyDelete
  8. saye join..follower awk yg ke 1587..
    warna border : purple
    warna background:pink
    berapa freebies : 3

    ReplyDelete
  9. DOne http://nurulariqah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. 1. Warna Border
    - pink
    2. Warna Background
    - blue pink
    3. Berapa freebies social network yang korang nak?
    tumblr , twitter , blog , facebook (4 je)

    ReplyDelete
  11. warna border: purple
    warna background:pink
    Berapa freebies social network yang korang nak
    4 freebies :facebook
    twitter
    blog
    ask.fm

    ReplyDelete
  12. Saya join!

    http://eylenveronicca.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-nak-freebies-social-network.html

    ReplyDelete
  13. 1. Warna Border - light blue
    2. Warna Background - light pink
    3. Berapa freebies social network yang korang nak? - 2 ( blogger + instagram )

    ReplyDelete
  14. 1. Warna Border:merah
    2. Warna Background:pink
    3. Berapa freebies social network yang korang nak?
    :nak semua

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum huda ,
    still avaiable ke segmen ni ><
    btw ,just try , heee
    1.warna border - putih
    2.warna background - soft pink
    3.sy nak semua kecuali tumblr :))
    thanks sis , done follow u

    ReplyDelete
  16. warna border: putih
    warna background: pink
    saya nk 3 (FB,TW,INSTA)
    hehe,maaf mnyusahkan

    ReplyDelete
  17. 1. warna border : purple
    2. warna background : pink
    3. 2, blog and facebook

    ReplyDelete